Ohjelmatarjonta

nahtavyydet

Nähtävyydet

Isojärven kansallispuisto

Isojärven kansallispuisto sijaitsee Längelmäen puolella ja sinne pääsee kätevimmin Ihanarannasta Västilän kautta Länkipohjaan ja sieltä lähtee tie kohti Isojärven kansallispuistoa. Heretyn vanhalle tukkikämpälle voi jättää auton parkkialueelle ja sieltä käsin aukeaa hyvin opastettu ja luonnonkaunis patikkareitistö, jonka varrelta löytyy lukuisia tulentekopaikkoja.

Iso-Vuorijärven retkeilyreitit

Iso-Vuorijärven retkeilyreitit sijaitsevat valtatie 66 hiukan Ruoveden suuntaan. Näkemisen arvoiset riippukalliot tarjoavat henkeäsalpaavan näkymän ja niiden alla voit pitää nuotiota ja paistella retkieväät. Talvella ei välttämättä pääse autolla parkkipaikalle asti, jolloin alueelle meneminen ainakin lasten kanssa voi olla mahdotonta.

Pukalan virkistysmetsä

Pukalan Virkistysmetsä on laaja ja luonnonkaunis ulkoilualue Orivedellä. Ihanarannasta katsottuna alueelle mennään Oriveden keskustan ohi. Myös sieltä löydät merkityt luontopolut tulentekopaikkoineen.

Siikanevan soidensuojelualue

Siikanevan soidensuojelualueella Ruovedellä on pääosin pitkostettu retkeilyreitti, joka on sekoitus keidas- ja aapasoita, vanhoja metsäsaarekkeita ja kirjavaa linnustoa. Päivämatkana kokemisen arvoinen harvinaisuus.

Längelmäveden maisemia

Ihanarannan markkinointi avustaa sinua toteuttamaan lomaunelmasi. Haluatko romanttiselle veneretkelle kauniisiin jokimaisemiin tai tehdä matkan lähialueen venereittejä pitkin? Kiinnostaisiko sinua nähdä Längelmäveden maisemia ilmasta käsin? Olisiko kiva tutustua lähialueen harvinaisiinkin nähtävyyksiin vaikkapa opastetun geokätköretken merkeissä? Kerro meille toiveesi, niin autamme löytämään oikeat henkilöt toteuttamaan unelmasi. Oriveden ympäristö tarjoaa myös useita elämyksiä liikunnan tai kulttuurin parissa. Ota ilo irti lomastasi luonnonkauniissa maisemissa!

Purnun taidekeskus

Ihanarannan tuntumassa ohjelmaa tarjoaa mm. Purnun taidekeskus, jonka vuosittain vaihtuvat taidenäyttelyt herättävät tunteita ja antavat taide-elämyksiä kesäisin. Purnuun pääset Ihanarannasta nopeasti vaikka kävellen, pyöräillen tai vesitse. Rönnin huvikeskus legendaarisine tanssilavoineen ja kesäteattereineen tarjoaa ohjelmaa ja ravintolapalveluja koko kesän. Rönniin tulee matkaa maitse noin 5 kilometriä, mutta veneellä tai jetillä matkaan ei mene aikaa kuin muutama minuutti. Rönni onkin erityisesti veneilijöiden suosiossa ja siellä saat myös tankattua sekä autosi että veneesi.

Aktiviteetit

Geokätköily

Geokätköilyn merkeissä pääset myös näkemään suurimman osan Oriveden lähialueen nähtävyyksistä kätevästi. Kätköilyn parissa viihtyvät myös perheen pienimmät ja ne esittelevät kätevästi alueen monenlaisia muistomerkkejä tai vaikkapa erilaisia jännittäviä kivilouhoksia. Eräjärven ja Västilän alue esimerkiksi ovat vanhoja kiviteollisuusalueita ja Eräjärven kirkon kupeesta löytyy myös kivimuseo, joka kertoo aiheesta enemmän ja esittelee kivilajeja, joita alueelta on voitu hyödyntää.

Jokiretkeilyt

Aivan Ihanarannan tuntumassa voit vesitse kokea nautinnollisia elämyksiä jokireitillä, joka johtaa pitkin vanhoja kulttuurimaisemia Kaivanta-jokea pitkin Laasojärvelle ja sieltä toista jokea pitkin Aurikkojärvelle, joka tarjoaa huikean näkymän Aurikkokallioille, jotka kohoavat suoraan järvestä useiden kymmenien metrien korkeuteen. Aurikkojärven jälkeen matka jatkuu vielä Oinasniemen kauniissa rantamaisemissa kohti Putaankoskea. Myös melontaretkiä järjestetään ryhmille näissä maisemissa.

Oriveden keskustaan

Pääset Ihanarannasta autolla noin 15 minuutissa. Keskusta tarjoaa kaikki peruspalvelut kompaktissa koossa. Oriveden liikuntapalveluihin kuuluvat mm. uimahalli, jäähalli, liikuntahalli (juoksusuora, squash, sulkapallo, kuntosali ja useat muut sisäliikuntalajit) ja laaja, valaistu latuverkosto. Orivedellä toimii myös useita ratsastustalleja, joista vinkkejä saat Ihanarannan markkinoinnista.

Ruokakauppoja

Ruokakauppoja löydät Oriveden keskustasta 3 kpl; S-Market (myös Alko ja apteekki samoissa tiloissa), K-Supermarket ja Lidl. Lähimpänä Ihanarantaa sijaitsevat Oriveden juna-aseman läheisyydessä palveleva Siwa ja Eräjärvellä Sale. Mukavan saaristolaistunnelman tekee kaupparetki veneellä Länkipohjan Saleen. Reitti on kaunis ja matka kestää noin puoli tuntia. Perillä on hyvä vierasvenelaituri ja kauppaan kävelee noin 5 minuutissa.

Haluatko rentoutua lomasi aikana hieronnan avulla?

Ihanarantaan on mahdollista tilata koulutettu hieroja/urheiluhieroja, joka tekee ammattitaidolla klassista – ja urheiluhierontaa, kuumakivihierontaa, kuivakuppausta ja kinesioteippausta.

Hevostelua

Alle 10 kilometrin päässä Ihanarannasta pääset halutessasi viettämään iloisen päivän ystävällisten hevosten parissa vaikka koko perheen voimin. Ihanarannan markkinointi auttaa teitä elämyksellisen päivän järjestämisessä. Miltä kuulostaisi patikkaretki hevosen selästä käsin, pysähtyminen laavulle makkaranpaistoon ja mukava retki takaisin tallille?

Särkänniemi

Särkänniemen huvipuisto sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Ihanarannasta.

Nokian eden

Nokian eden sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Ihanarannasta.

Shoppailu

Ideapark sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Ihanarannasta.

Descargar musica