Muut kohteet

Sammalisto

Sammalisto on vuonna 2007 peruskorjattu, Oriveden Naappilassa sijaitseva, satoja vuosia vanhan tilan päärakennus. Rakennuksessa asuinpinta-alaa on n. 150 m2, joka käsittää ison pirtin lisäksi hyvin varustellun keittiön ja kaksi kamaria. Sammalistossa koet myös vanhanajan saunatunnelman. Aitokiuas takaa miellyttävän lämmön ja takkatuvassa nautiskelet saunan päälle hiljaisuudesta ja tulen loimusta.

Idyllinen pihapiiri palvelee hyvin kesäjuhlissa tai vaikkapa lapsiperheen kesäleikkien temmellyskenttänä. Tunnelmallisen joulun vietät Sammaliston suuressa pirtissä vaikka koko suvun voimin. Takkatulet takaavat miellyttävän pehmeän lämmön pakkasen paukkuessa ulkona ja valkoisten hankien syleillessä kaunista maalaismaisemaa. Pirtin suuri kivimuuri antaa perinteisen tunnelman, jota ei enää joka paikassa pääse aistimaan ja kamarien kakluunit mahdollistavat koko talon puulämmityksen sähkön sijaan. Sammalistossa maistat maalaiselämää kaukana kaupungin kiireistä.

Sammaliston takapihalta avautuu näköala lammelle, jonka rannalla voit virkistäytyä vaikkapa auringonoton merkeissä ilman häiriötä naapureista. Lampi on monien vesilintujen suosiossa ja sen äärelle on rakennettu kaksi bongaustornia, joista käsin lammen elämää voi tarkkailla ja valokuvata. Onkiminen lammesta on sallittua, mutta muut kalastusmuodot eivät tule kyseeseen.

Vuokraamme Sammalistoa sekä lyhyemmäksi että pidemmäksi aikaa. Talvella Sammalistossa on vain peruslämpö ja mikäli sitä halutaan vuokrata talviasumiseen, Kysy yksilöllinen tarjouksesi numerosta +358 400 840392

 

Piilopirtti

Piilopirtti on nimensä mukaisesti kaukana kiireistä sijaitseva, erähenkinen metsämökki. Se sijaitsee puhtaan, kirkasvetisen ja rauhallisen metsäjärven, Valkjärven rannalla, sen ainoana rakennuksena. Järvi on halkaisijaltaan n. 200 metriä leveä ja sen syvin kohta yltää n. 40 metrin syvyyteen. Kirkasvetisyytensä vuoksi voit soutuveneestä käsin ihailla ahvenien leikkiä useamman metrinkin syvyydessä. Onkiminen järvestä on sallittua, mutta muita kalastusmuotoja siellä ei voi harjoittaa.

Piilopirtillä unohdat kaiken stressin ja olet osa luontoa. Kalastat, kuljet luonnossa nauttien sen tarjoamista virikkeistä ja sadosta. Rantasaunalla rentoudut saunoen ja järvessä uiden. Pääset pujahtamaan veteen suoraan saunasta. Keittiövesi tulee kuljettaa Piilopirtille mukanaan. Veden saa lähimmästä asuintalosta.

Piilopirttiä vuokrataan sekä lyhyemmiksi että pidemmiksi ajoiksi. Kysy yksilöllinen tarjouksesi numerosta +358 400 840392

Descargar musica