Ihanaranta

talo
Orivedelle Pitkäjärven perinnemaisemaan rakennetut korkeatasoiset lomahuoneistot. Kesäisin hyvät veneily- ja kalavedet avautuvat suojaisesta, omasta rannasta. Längelmäveden kauniit maisemat tarjoavat lukuisia elämyksellisiä hetkiä rentoon lomanviettoon vesillä. Rönnin viihdekeskus ja Purnun taidekeskus sijaitsevat vain muutaman minuutin vene- tai automatkan päässä. Talvisin aktiviteetteja tarjoavat mm. pilkki ja verkkokalastus, sekä hiihtomahdollisuudet. Sappeen ja Himoksen laskettelukeskuksiin on matkaa noin 50 km. Oriveden kaupungin runsaat peruspalvelut liikuntamahdollisuuksineen löytyvät noin 10 km päästä. Vesikulkuneuvojen vuokraaminen, esim. vene tai jetti ovat mahdollisia.

Yksilöllisesti räätälöidyt ohjelmapalvelut vaikkapa purjehduksen tai ilmailun merkeissä tarjoavat huikeita hetkiä iloksesi.

Asunnot

Ihanarannan kaksi lomahuoneistoa ovat peilikuvat toisistaan. Kauniit, vaaleat puupinnat antavat huonetilaan avaruutta ja valoa. Alakerrassa suuri tupakeittiö avautuu kohti järvimaisemaa ja aamukahvit voi halutessaan nauttia terassilla tai yläkerran parvekkeella. Asunnoissa on molemmissa kerroksissa WC tilat, alakerrassa myös kauniit saunat kiukaineen. Yläkerrasta löytyvät makuutilat. Isommasta makuuhuoneesta pääsee suoraan terassille. Huoneistoissa on täysin varusteltu keittiö ajanmukaisine kodinkoneineen.

Ihanarannan oma laituri on tilava ja siihen saa kiinni useammankin veneen. Lisäksi suuressa venetalaassa on jonkin verran suojattua säilytystilaa vesiajoneuvoille. Rannassa on veneidenlaskupaikka, joka soveltuu myös isompien veneiden laskuun. Ihanarannan oma hiekkaranta mahdollistaa turvallisen ja miellyttävän uimisen myös perheen pienimmille. Pihassa on runsaasti parkkitilaa autoille. 4 sähkötolppaa mahdollistavat myös lämmityksen talvella.

Pohjapiirrustus »

Kokoukset ja perhejuhlat?

Ihanarannan asunnot soveltuvat erinomaisesti myös pienten kokousten ja perhejuhlien tyylikkääksi pitopaikaksi. Talo voidaan vuokrata myös kokonaisuudessaan, jolloin tilaa on runsaasti ja terassi voidaan avata yhdeksi isoksi tilaksi ruokailla ja viettää aikaa.

Haluaisitteko viettää mukavan kokouksen inspiroivassa ympäristössä, lopuksi saunoen, iltaa istuen ja vaikka yöpyenkin? Ihanarannassa tämä on mahdollista upeissa puitteissa ja tarvittaessa saat varauksen yhteydessä tilattua tarjoilun huolettomasti Ihanarannan markkinoinnista.

Etkö halua kutsua sukulaisia kotiisi perhejuhliinne? Rippijuhlat, ristiäiset, lakkiaiset ja muut merkkipäivät onnistuvat kivuttomasti ja tyylikkäästi Ihanarannassa. Mikäli tarvitset apua tarjoilun kanssa, voit kertoa siitä varausta tehdessäsi Ihanarannan markkinointiin ja hoidamme asian puolestasi.

Yksilöllisesti räätälöidyt kokous- ja juhlapaketit hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Lisätietoja saat Ihanarannan markkinoinnista puhelimitse tai sähköpostilla.

Usein kysytyt kysymykset

Missä sijaitsee Ihanaranta?

Ihanaranta sijaitsee Oriveden Pitkäjärvellä, pirkanmaalaisissa kulttuurimaisemissa, noin 15 minuutin ajomatkan päässä Oriveden keskustasta.

Kuinka pääsen talolle?

Talolle pääsee kätevimmin omalla autolla joko Orivden suunnasta, Eräjärven suunnasta tai valtatie 9:ltä myös Jyväskylän suunnasta jo ennen Oriveden keskustaa Pitkäjärven suuntaan kääntyen. Oriveden juna-asema on noin 10 kilometrin päässä ja sieltä matkaa voi jatkaa taksilla, mikäli et ole tulossa omalla autolla. Myös polkupyörällä matka taittuu joutuisasti. Toki talolle pääsee myös veneellä eri suunnista merkittyä reittiä seuraillen. Ihanaranta on ihan Längelmäveden Koljonselän tuntumassa ja talolla on suuri laituri ja tilava venetalas, jonne omakin vene kätevästi solahtaa.

Ihanarannan lähialueen ulkoilu mahdollisuudet?

Ohjelmapalvelusivulta löydät vinkkejä ulkoilumahdollisuuksiin. Myös nähtävyydet-sivulla on vinkkejä alueen ulkoilureitteihin. Ihanarannasta käsin pääset luonnonkauniisiin maisemiin pyöräilemään tai talvisin hiihtelemään joko maalle tai jäälle. Lähialueella löytyy muutamia ratsastustalleja ja erillisinä ohjelmapalveluina voit vaikkapa vuokrata vesijetin päiväksi tai muutamaksi ja nauttia vesiretkeilystä tai vaikkapa tilata perheellesi geokätköretkelle apulaisen opastamaan lajin salaisuuksiin.

Kuinka varaan ja kuinka pitkäksi aikaa ihanaranta on mahdollista vuokrata?

Ihanarannan varaaminen onnistuu puhelimitse numerosta +358 400 840392 tai sähköpostitse osoitteesta info@ihanaranta.fi. Maksettuasi saamasi varausmaksulaskun, on varaus voimassa. Saat myöhemmin sähköisen laskun lopusta vuokrasta. Tällä sivustolla olevista varausehdoista löydät muut tarvittavat lisätiedot varaamiseen liittyen. Mikäli kyse on lyhyemmästä tai pidemmästä vuokrausajankohdasta kuin viikko, neuvotellaan hinta tapauskohtaisesti tarpeen ja käytön mukaan. Muut kuin talon vuokraamisesta aiheutuvat kustannukset (lisäpalvelut), voidaan maksaa suoraan paikan päällä. Mikäli tarvitset esim pitopalvelua, kannattaa asiasta kysyä jo varausta tehdessä, niin sinulle voidaan laskea tarjous haluamastasi paketista ja tehdä varaus pitopalvelun kanssa sinulle valmiiksi.

Descargar musica